enzh-CNms

 

1. Google Drive + Kalendar Google
Google Drive pada dasarnya USB maya anda. Anda boleh menyimpan bukan sahaja gambar atau video tetapi juga dokumen assignment anda.

2. Todoist
Terdapat banyak aplikasi dan program untuk ini, tetapi Todoist adalah yang terbaik kerana anda boleh menyusun tugas-tugas dan projek serta merekod tarikh 'deadlines'.

3. Udemy
Sekiranya anda berminat untuk belajar kemahiran baru tetapi tidak mempunyai banyak masa, anda boleh belajar di mana sahaja dengan aplikasi mudah alih Udemy, di mana anda boleh menonton video dan mengakses dokumen kursus terus dari peranti anda.

4. Memrise
Mempelajari bahasa baru boleh mencabar, tetapi Memrise menjadikannya senang dan senang. Memrise memberi tumpuan untuk membantu anda menghafal perkataan dengan mnemonics, lisan penjelasan, gambar dan lolcats.

5. Mini Budgeting
Mini Budgeting menjadikannya jauh lebih mudah bagi anda untuk merekod perbelanjaan kewangan anda.

6. Fast Scanner - Android | iPhone
Dengan aplikasi ini, anda dapat mengimbas nota, dokumen, dan resit ke dalam dokumen PDF - yang harus anda lakukan hanyalah mengambil gambar! Anda kemudian boleh menghantar dokumen melalui e-mel kepada sesiapa dan semua orang.

7. Easy Bib
Easy Bib membolehkan anda membuat petikan dalam beberapa saat dengan mengimbas kod bar buku atau menggunakan alat carian mereka, dalam format apa pun yang anda mahukan.

 

 

#SHAPING25: Beyond Education
Explore the wide range of study areas at North Borneo University College
Register Now!